KARLEUŠA PROZVALA NIKOLU TESLU: Da li on treba da bude asocijacija na muškarčinu i tradicionalne vrednosti? On je bio čudak bez žene i imao je poremećaj!

Jelena Karleuša odlučila je da pokaže svoje znanje o životu čuvenog naučnika Nikole Tesle i bez dlake na jeziku iznese svoju tezu o tome zašto se čuveni fizičar ne uklapa u tradicionalne vrednosti.

Naime, povod za Jelenino izlaganje o čuvenom naučniku bila je imitacija Nenada Pagonisa u humanitarnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”, koji je odbio da imitira transrodnu pevačicu Končitu Vurst.

On se pojavio u zlatnoj haljini poput austrijske umetnice, ali ju je na kraju pesme strgao sa sebe, da bi ostao u majici sa likom Nikole Tesle, koji je po njegovom mišljenju simbol tradicionalnih vrednosti. Karleuši je taj njegov gest bio sulud i odlučila je da mu „otvori oči”.

“Da li je moguće da je Nikola Tesla trebalo da bude asocijacija na muškarčinu i na tradicionalne vrednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi, on je bio čudak, bez žene! On nije bilo nikakvav predstavnik tradicionalnih vrednosti! Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, niko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao sa ljudima!” obrazložila je pevačica, koja je nahvalila Končitu Vurst.

“Končita je veoma uspešna osoba koja je pobedila na „Evrosongu” i koja je veoma aktivna kada je reč o humanitarnom radu. Da li je Končita muško ili žensko ili nešto treće, to je manje važno, bitno je kakav je ko čovek. Generalno mislim da ljude ne treba deliti po nacionalnosti, boji kože, veroispovesti… Da li si ti muško, žensko ili vanzemljac, to je nebitno ako si vredna osoba”, rekla je Karleuša.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *