(FOTO 18+) GOLA VESNA ZMIJANAC: Za pevačicom uzdisala cela bivša Jugoslavija, evo kakva je zavodnica bila

Zmijančeva se pre više od 35 godina skinula i pokazala grudi, koje ističe i danas, u sedmoj deceniji
Vesna Zmijanac (61) bila je prava mačka! U jeku svoje popularnosti važila je za najveću seks-bombu bivše Jugoslavije. Upravo zbog toga što je bila simbol seksepila srpske estrade, folkerka je imala potrebu da svoje golo telo pokazuje široj javnosti.
Kad god bi se fotografisala naga za naslovnu stranu nekog časopisa, o tome se danima pričalo.

Nemoralna
Kurir je došao u posed pevačicine fotografije od pre više od 35 godina. Vesna je u toplesu pozirala za poster u jednom nedeljniku. Zgodna brineta s golim grudima raspametila je naciju.

Svojim fizičkim izgledom i provokacijom privlačila je muškarce, dok je kod žena izazivala ljubomoru. U tom periodu kružile su razne priče na račun njenog slobodnijeg ponašanja i skidanja u javnosti, pa su je mnogi smatrali nemoralnom pevačicom. Međutim, Vesnu takve spekulacije nikad nisu pogađale, već se ona u inat svima još više golitila.

Izgled boli glava
– Bila sam seks-bomba. Kako sam izgledala, kad se samo setim… Za mnom su, bre, uzdisali svi muškarci. Zašto se ne bih skidala kad imam šta da pokažem?! A i ljudi su mi videli grudi još kad su me paparaci hvatali, i sad me hvataju. Uvek sam bila vesela i nasmejana. Izgledala sam boli glava – rekla je svojevremeno Vesna.

Da se potsetimo kako je izgledala

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *