Nakon 30 godina: Evo kako danas izgledaju Popadići iz “Boljeg života”

PONOVNI susret originalne glumačke postave nekad megapopularne serije “Bolji život” izazvao je lavinu uspomena i potaknuo mnoga sjećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnicu 600. broja srpskog izdanja časopisa Story.

“Kao da je jučer bilo”, komentirao je Marko Nikolić (70) koji je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog “Giga Moravac”, oca troje djece i glavu peteročlane obitelji.

Muke su mu zadavali sinovi Aleksandrar ‘Saša’ (Boris Komnenić) i Slobodan ‘Bobo’ (Dragan Bjelogrlić) te kćer Violeta zvana ‘Viki’ (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) koja je utjelovila Emiliju, oduševila se ponovnom susretu. “To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i ljepše živjeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografiranju obitelj Popadić” rekla je Svetlana.

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srpski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od nogometaša Crvene Zvezde Mitra Mrkele te je bila aktivna članica Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *